25.01.2021

The Box Riccione

Located in the Italian seaside town of Riccione, The Box Riccione was redesigned in 2018 by Hospitality Mood.

Bert Frank article - The Box Riccione

Bert Frank project - The Box Riccione
Bert Frank project - The Box Riccione

Related Projects

Residential Project: Apartment
De Vere Gardens, London
Bert Frank project - De Vere Gardens, London
Commercial Project: Restaurant
RON Gastrobar, Amsterdam
Bert Frank project - RON Gastrobar, Amsterdam
Residential Project: Apartment
Ledru Rollin, Paris
Bert Frank project - Ledru Rollin, Paris
Type
Catchall
Chandelier
Floor Lamp
Gaming
Paper Weight
Pen
Pen Pot
Pencil
Pendant Light
Table Lamp
Wall Light
Space
Dining
Bedroom
Kitchen
Living
Study
Corridor
Bathroom
Outdoor
Other
Colour
Bronze
Copper
Green
Red
Black
White
Brass/black
Brass
Nickel
Opal
Smoked
Blue
Amber
Material
Brass
Guatemala marble
Opal glass
Glass
Marble
Finish
Brushed brass
Matte
Bronze
Polished brass
Alabaster
Opal
Price
£
£